Bedrijfs­kleding

Bedrijfskleding bedrukken of borduren

Kleding voor horeca bedrukken of borduren

Jouw horecapersoneel springt direct in het oog door bedrukte bedrijfskleding. Zo hoeven gasten en bezoekers zich niet te vergissen en zien direct wie hen zal bedienen. AvD Promotions werkt samen met een ruim aanbod aan leveranciers en fabrikanten die kwaliteitskleding leveren, ideaal voor werk in de horeca. De kleding is stevig, ademt en is niet vlekgevoelig. Met onze hoogwaardige zeefdruktechnieken zorgen wij voor een duurzame bedrukking. Zo gaat de kleding lang mee en ziet er ook na verschillende wasbeurten nog als nieuw uit. Vraag eenvoudig een offerte aan voor persoonlijk advies en het ontvangen van een digitale proefdruk.

Kleding voor bouw bedrukken of borduren

Bedrijfskleding in de bouw moet tegen een stootje kunnen. Bedruk hoogwaardige bedrijfskleding voor de bouw bij AvD Promotions. Wij werken samen met een ruim aanbod aan leveranciers en fabrikanten die kwaliteitskleding leveren, ideaal voor werk in de bouw. De kleding is stevig, ademt en is niet vlekgevoelig. Met onze hoogwaardige zeefdruktechnieken zorgen wij voor een duurzame bedrukking. Zo gaat de kleding lang mee en ziet er ook na verschillende wasbeurten nog als nieuw uit. Vraag eenvoudig een offerte aan voor persoonlijk advies en het ontvangen van een digitale proefdruk.

Kleding voor hoveniers bedrukken of borduren

Bedrijfskleding van hoveniers moet vies mogen worden. Bedruk hoogwaardige bedrijfskleding voor hoveniers bij AvD Promotions. Wij werken samen met een ruim aanbod aan leveranciers en fabrikanten die kwaliteitskleding leveren, ideaal voor werk in de ruige natuur. De kleding is stevig, ademt en is niet vlekgevoelig. Met onze hoogwaardige zeefdruktechnieken zorgen wij voor een duurzame bedrukking. Zo gaat de kleding lang mee en ziet er ook na verschillende wasbeurten nog als nieuw uit. Vraag eenvoudig een offerte aan voor persoonlijk advies en het ontvangen van een digitale proefdruk.

Kleding voor evenementen bedrukken of borduren

Met de hoogwaardige bedrukte bedrijfskleding van AvD Promotions spring je als organisatie direct in het oog. Wij werken samen met een ruim aanbod aan leveranciers en fabrikanten die kwaliteitskleding leveren, ideaal voor personeel achter de bar of in de beveiliging tijdens evenementen. De kleding is stevig, ademt en is niet vlekgevoelig. Met onze hoogwaardige zeefdruktechnieken zorgen wij voor een duurzame bedrukking. Zo gaat de kleding lang mee en ziet er ook na verschillende wasbeurten nog als nieuw uit. Vraag eenvoudig een offerte aan voor persoonlijk advies en het ontvangen van een digitale proefdruk.