Diensten

Onze diensten en services

AvD Promotions is dé leverancier voor promotioneel materiaal en bedrukte relatiegeschenken. Kleding bedrukken met een logo, namen of prints laten borduren op tassen of schorten of relatiegeschenken personaliseren; AvD Promotions kan elke vorm van bedrukkingen voor je realiseren.

Of je nu promotiekleding, bedrijfskleding, relatiegeschenken of custommade bedrukkingen wil, wij voorzien in al jouw wensen. Geen urenlange zoektochten in onze webshop, maar vertel ons jouw ideeën en wij voorzien je van een pasklaar advies, maken een ontwerp en zorgen dat jouw bedrukte artikelen binnen een week wordt geleverd. Ideaal voor speciale gebeurtenissen, evenementen en opnames. Niet voor niets is AvD Promotions al sinds jaar en dag hofleverancier voor ‘Heel Holland Bakt’ en andere films en tv-series. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.

Benieuwd wat AvD Promotions voor jou kan betekenen? Bekijk dan ons diverse aanbod.

Waarom AvD Promotions?

Bij AvD Promotions ben je niet afhankelijk van de materialen die in een webshop worden aangeboden. Wij kunnen alles leveren wat jij wil. Leg je wensen bij ons neer en AvD Promotions adviseert jou welk type kleding of welk relatiegeschenk het best past bij jouw aanvraag. We ontzorgen van begin tot eind; we zoeken de geschikte materialen, maken kosteloos een digitale proef met jouw logo en zorgen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. En je hebt jouw promotiekleding, relatiegeschenk of bedrijfskleding binnen een week in huis.

Meer over ontzorging

Je wil textiel of relatiegeschenken laten bedrukken met jouw persoonlijke ontwerp of logo, maar waar vind je nu het beste kledingstuk of die originele gadget? AvD Promotions ontzorgt volledig. Dat betekent dat je ons laat weten dat je bijvoorbeeld graag een poloshirt wil laten bedrukken met het logo van jouw sportclub en dat wij vervolgens het perfecte shirt voor jou zoeken. Of je wil een origineel relatiegeschenk laten bedrukken met een mooie quote voor de feestdagen. Ook dan zoeken wij in ons uitgebreide assortiment een origineel en bedrukbaar artikel dat aansluit bij jouw wensen. Vervolgens doen wij een volledig voorstel en sturen je een gratis drukproef.

Na akkoord zetten wij het drukproces in gang en heb jij binnen enkele dagen jouw drukwerk in huis. Volledige ontzorging door AvD Promotions. Zo hoef jij niet uren door webshops te pluizen op zoek naar het perfecte kledingstuk of relatiegeschenk. Bespaar jezelf tijd en zoekwerk door je drukwerk volledig te laten ontzorgen door AvD Promotions!

AvD Ontzorging
AvD Onze Diensten

Meer over onze borduurservice

Naast zeefdruk biedt AvD Promotions ook andersoortige manieren van bedrukking. Textiel kunnen wij bijvoorbeeld verfraaien door er een logo of ontwerp op te borduren. Onze borduurservice voor het realiseren van drukwerk met reliëf geeft jouw promotionele kleding een luxe uitstraling. Bovendien gaan geborduurde logo’s en ontwerpen langer mee na veelvuldig wassen. Een duurzame en chique oplossing voor het bedrukken van kleding en textiel dus. Onze borduurservice blijft dan ook niet onopgemerkt in de media. Zo realiseerden we bijvoorbeeld drukwerk op de schorten van het Omroep MAX-programma ‘Heel Holland Bakt’. 

Wil je promotionele kleding en textiel, zoals petten, polo’s, sweaters en t-shirts meer allure geven? Kies dan voor onze borduurservice. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Meer over onze textielbedrukservice

Het bedrukken van textiel en (promotionele) kleding is een slimme vorm van sluikreclame. Elke promoter of werknemer maakt indirect reclame voor jouw organisatie. AvD Promotions is gespecialiseerd in het bedrukken van textiel. T-shirts, petten, sweaters, bodywarmers, sokken en allerlei promotionele kleding bedrukken wij met onze kwaliteitsbedrukkingen. Ons aanbod is gevarieerd: zeefdruk, full color en zeefdruktransfers. Ons aanbod aan materialen kent een immens kleurenpalet, maar ook onsze bedrukkingen zijn zeer gevarieerd. Witte T-shirts met zwarte letters, zwarte T-shirts met witte belettering, multicolor prints, maar ook glow in the dark-prints of prints met metallic look; you name it, we make it. AvD Promotions is daarmee jouw partner in textieldrukwerk. 

AvD Onze Diensten
AvD Onze Diensten

Meer over onze spoedservice

Je hebt in je agenda een belangrijk event over het hoofd gezien, je hebt te kleine kledingmaten besteld óf drukwerk dat je elders hebt besteld is niet van gewenste kwaliteit. Er zijn talloze redenen waarom je last minute drukwerk wil bestellen. Geen paniek! Bij AvD Promotions hanteren we doorgaans een levertijd van een week. Maar heb je haast? Dan maken we voor jou graag een uitzondering. Met onze spoedservice heb je onze gedrukte materialen al binnen 48 uur in huis. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.