Disclaimer

Disclaimer

  • De informatie in deze website en van de webshop is met grote zorg samengesteld. De informatie berust op betrouwbare bronnen en/of zorgvuldige analyse. Wij garanderen niet de juistheid, geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie en zijn niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.
  • Noch de eigenaar(s) van de website, medewerkers of de auteur(s) zijn aansprakelijk te stellen voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden in de informatie in deze website of webshop.
  • AvD promotions.nl of zijn medewerkers of auteurs zijn niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van uw beslissingen, genomen op basis van verstrekte informatie. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor het gebruik en eventuele gevolgen daarvan, door de koper van bij onze webshop aangeschafte producten.
  • Links op deze site zijn informatief en een service naar onze bezoekers. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik dat er van kan worden gemaakt. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze sites.