Over ons

Wie zijn wij...

AvD Promotions is een dynamische onderneming die is gespecialiseerd in het leveren van promotioneel textiel & relatiegeschenken. Wij bedrukken T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, rugbyshirts, fleecetruien en jassen, windjacks, winterjassen etc. Verder hebben we een ruim assortiment relatiegeschenken. 

Yvet - AvD Over ons

Yvet Luthart - Sales Manager

Hoi! Ik ben Yvet en ben verantwoordelijk voor het hele sales & marketing traject binnen AvD Promotions. 

Samen met een team van toeleveranciers, drukkers, borduurders en collega’s zorg ik graag voor een goede afloop van elk project. Ik help je graag verder met bestaande orders, maar ook neem ik graag het werk voor je uit handen bij nieuwe ideeën of projecten.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken! Heb je liever persoonlijk contact? Dan maak ik graag afspraak met je.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 088-2220333 of stuur mij een e-mail naar yvet@avdpromotions.nl

Bekijk ons productportfolio

AvD Promotions is dé leverancier van het Omroep MAX-programma ‘Heel Holland Bakt’, wij voorzien de kandidaten van hun gepersonaliseerde kookschorts. Maar ook voor andere klanten zoals champagnegigant Moët ontwikkelden wij luxe servetten met borduursels. En ook voor de film ‘Verliefd op Cuba’ en de serie KLEM voorzagen wij cast en crew van bedrukte bedrijfskleding. Bekijk ons uitgebreide portfolio voor meer informatie!

AvD Over ons
AvD Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Wil je eens iets anders dan een fles goede wijn of een cadeaubon als bedankje voor je personeel? Wij beschikken over een gigantisch aanbod van relatiegeschenken en barsten van de tips voor originele relatiegeschenken. In de zomer een Barbecue giftset bedrukken? Of een ovenwant van een eigen logo voorzien? AvD Promotions bedrukt ook drinkflessen, zonnebrillen en canvastassen. Ons aanbod is eindeloos. En het voordeel is: je hoeft niet tot in detail te weten wat je wilt, want wij adviseren je graag en denken mee over het bedrukken van het ultieme relatiegeschenk! Originaliteit gegarandeerd.

Meer info?

Voor vragen en informatie over deze maatwerkservice kunt u telefonisch contact opnemen via 088 – 222 0 333 of mailen naar info@avdpromotions.nl. Graag adviseren we u over de vele mogelijkheden.

AvD Over ons