Projecten

Projecten van AvD Promotions

In de loop der jaren heeft AvD Promotions voor een breed scala aan klanten bedrukkingen gerealiseerd. Wij zijn trots op de projecten waar wij aan hebben bijgedragen en delen deze graag ter inspiratie. Benieuwd hoe jij jouw marketing tastbaar kunt maken? Neem voor al onze mogelijkheden contact op voor een vrijblijvende offerte.

AvD Projecten

Mr. Sammi Bistro Bar

Elk bedrijf wil zichzelf op een unieke manier op de kaart zetten. Zo ook de hypermoderne bistrobar Mr. Sammi in het centrum van Roermond. Om restaurantbezoekers een onvergetelijke, maar vooral blijvende ervaring te bieden, bedrukte AvD Promotions kleine snoepverpakkingen met het logo van het restaurant. Deze per stuk verpakte pepermuntjes bij de rekening nemen gasten na het diner mee in hun jaszak of handtas, zodat zij later nog eens worden herinnerd aan deze culinaire belevenis. Ook snoepverpakkingen van eigen logo voorzien? Daar kan AvD Promotions bij helpen. Leg ons je wensen voor en wij zoeken naar de ultieme oplossing!

Voor Mr. Sammi verzorgde AvD Promotions ook overige branding, zoals met logo bedrukte pennen, aanstekers en geborduurde schorten.

Moët & Chandon

Voor een chique relatiediner van Moët & Chandon verzorgden wij de opdruk van katoenen servetten. Met delicaat gouden borduurwerk verfraaiden we de tafelaccessoires om het diner te voorzien van exclusieve en stijlvolle branding, geheel aansluitend bij het gouden servies op tafel. Zo werd dit diner een sprankelend succes met een touch van AvD Promotions. Wil je jouw persevent of zakendiner ook een persoonlijke touch geven met speciaal op maat gemaakte bedrukkingen? Neem contact met ons op voor de oplossingen!

AvD Projecten
AvD Projecten

De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is een populaire franchiseonderneming die in Nederland steeds meer terrein wint. En dat is logisch want er gaat niets boven een steengoede pizza geserveerd in een sfeervolle ambiance. Om het personeel van De Pizzabakkers van kwalitatieve bedrijfskleding te voorzien, ontwikkelde AvD Promotions voor het personeel schorten met bedrukking. En daarbij kozen we niet voor een traditionele bedrukking op de voorzijde van de schorten. Nee, ook de plaatsing van onze zeefdruk draagt bij aan de merkidentiteit van De Pizzabakkers. Wij denken met onze klanten mee!