Promotie­kleding

Maatwerk in promotiekleding

T-shirts bedrukken of borduren

Of je nu mannenshirts, vrouwenshirts, kleding voor kinderen, unisex-shirts of toch liever vesten, hoodies of sweaters wil bedrukken met je eigen logo of ontwerp; met de zeefdruktechniek van AvD Promotions kunnen wij bijna elk kledingstuk van kwaliteitsbedrukkingen voorzien. Ons aanbod aan materialen kent een immens kleurenpalet, maar ook onze bedrukkingen zijn zeer gevarieerd. Witte T-shirts met zwarte letters, zwarte T-shirts met witte belettering, multicolor prints, maar ook glow in the dark-prints of prints met metallic look: het kan allemaal. Vertel ons waar je naar op zoek bent en stuur ons je logo en wij kiezen een geschikt shirt voor jouw design. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.

AvD Promotiekleding
AvD Promotiekleding

Polo’s en sweaters bedrukken of borduren

Wij bieden een grote variatie aan polo’s en sweaters om te bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf, organisatie of sportclub. Polo’s en sweaters zijn voor bedrijven uitstekend geschikt voor allerlei promotiedoeleinden. Of je nu op een markt staat, een evenement organiseert of je bedrijf wil branden: met een bedrukte polo of bedrukte sweater val je altijd op. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij zoeken de geschikte polo’s en sweaters in ons assortiment. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.

Hoodies bedrukken of borduren

Hoodies in alle kleuren van de regenboog: bij AvD Promotions kunnen wij elke sweater van bedrukking voorzien. Of we borduren het logo van je bedrijf, organisatie of sportclub op de achterzijde van een hoodie. Uiteraard kun je ook een eigen ontwerp bij ons aanleveren. Met de zeefdruktechniek van AvD Promotions kunnen wij bijna elk kledingstuk van kwaliteitsbedrukkingen voorzien. Ons aanbod aan materialen kent een immens kleurenpalet, maar ook onze bedrukkingen zijn zeer gevarieerd. Hoodies kunnen wij leveren in diverse kleuren en maten. Of je nu kiest voor een witte hoodie met zwarte letters, een gekleurde hoodie met multicolor print, of ga je voor een spannender ontwerp met glow in the dark prints: het kan allemaal. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij kiezen de geschikte hoodie voor jouw design. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.

AvD Promotiekleding
AvD Promotiekleding

Blouses en overhemden bedrukken of borduren

Op kantoor, maar ook jouw bedienend personeel in een restaurant maakt de blits in bedrijfskleding met bedrukking. Bij AvD Promotions voorzien wij ook meer formele kleding zoals blouses en overhemden van bedrukking. Een logo of ontwerp op een overhemd drukken of een blouse voorzien van een geborduurd logo: wij realiseren dat eenvoudig en snel voor je. Met een branded blouse of gepersonaliseerd overhemd komen medewerkers goed voor de dag en met de juiste bedrukking geven zij jouw organisatie of club de juiste uitstraling. Of je nu op een markt staat, een evenement organiseert of een horecazaak runt: met een bedrukte blouse of overhemd val altijd op. U kunt kiezen uit diverse kleuren blouses en overhemden, maar ook voor de bedrukking zijn er tal van mogelijkheden. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan zoeken wij geschikte kleding bij jouw wensen in ons oneindige assortiment. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.

Jassen en Bodywarmers bedrukken of borduren

Een warme jas voor koude dagen, een sportief windjack of juist een lekker zittende bodywarmer. Bij AvD Promotions hebben we een grote variatie aan jassen en bodywarmers om te bedrukken of met een borduursel van een logo te voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen ontwerp bij ons aan te leveren. Jassen en bodywarmers zijn voor bedrijven uitstekend geschikt voor allerlei promotiedoeleinden. Op een markt, maar ook tijdens evenementen of grote sportevenementen: een met jacks, jassen en bodywarmers met bedrukking spring je altijd direct in het oog. Goed voor het teamgevoel en een snel herkenningspunt voor klanten. Voor de bedrukking zijn er tal van mogelijkheden. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij zoeken de geschikte jassen of bodywarmers in ons assortiment. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.

AvD Promotiekleding
AvD Promotiekleding

Caps, Petten en mutsen bedrukken of borduren

Bij grote evenementen, sportieve activiteiten of festivals springen personeel en bezoekers direct in het oog met hun stoere caps, petten en mutsen. Met bedrukking of borduursels op petten, caps en mutsen, weten bezoekers straks direct bij wie zijn een koud biertje kunnen bestellen of wie ze moeten aanspreken voor beveiligingskwesties. Met bedrukte accessoires ben je herkenbaar voor iedereen. Tegelijkertijd laten bedrukte petten en mutsen zich ook perfect lenen als promotiemateriaal. Deel petten en mutsen uit als relatiegeschenken aan klanten of tijdens personeelsfeesten en geniet van indirecte reclame voor jouw bedrijf of project. Met de zeefdruk- en borduurtechnieken van AvD Promotions kunnen wij bijna elk kledingstuk van kwaliteitsbedrukkingen voorzien. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan caps, petten en mutsen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij zoeken de geschikte cap, pet of muts in ons assortiment. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.

Logo’s en namen borduren op kleding

Niet alleen bedrukkingen, maar ook borduurwerk op kleding is een handige en duurzame manier om kleding, zoals sportkleding of overhemden van logo’s en namen te voorzien. AvD Promotions beschikt over een eigen atelier waar we originele designs ontwerpen. Alle jouw wensen zijn mogelijk. Vraag eenvoudig een offerte aan en je ontvangt van ons een mooi ontwerp.

AvD Promotiekleding