Relatie­geschenken

Relatiegeschenken bedrukken

Drinkwaren

Ideale promotionele producten tijdens bijeenkomsten, festivals en sportevenementen: drinkwaren met bedrukking. AvD Promotions werkt samen met meer dan 40 leveranciers, waardoor wij u een divers assortiment drinkwaren kunnen aanbieden. Of je nu kiest voor een sportieve bidon, hippe waterfles, lekvrije beker of een praktische thermoskan, wij kunnen voor vrijwel elke wens bedrukkingen realiseren. Kies voor het logo van je bedrijf of een geheel eigen ontwerp. Door onze zeefdruktechniek kunnen wij vrijwel elk ontwerp drukken. Zo wordt een handige dorstlesser ook indirect een reclamezuil voor jouw bedrijf of project. Geef jouw wensen omtrent bidons, waterflessen en thermoskannen aan ons door en wij ontzorgen jou met een volledig ontwerp. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een digitale drukproef.

Tassen

Bent u opzoek naar een sportieve rugzak, een handige laptoptas of juist een hippe shopper? AvD Promotions werkt samen met meer dan 40 leveranciers, waardoor wij u een divers assortiment tassen kunnen bieden. Het logo van uw bedrijf of een geheel eigen ontwerp. Door onze zeefdruktechniek kunnen wij vrijwel elk ontwerp voor je realiseren. Bij AvD Promotions zit je goed voor originele bedrukking en het borduren van logo’s op tassen en rugzakken. Deponeer jouw wensen eenvoudig bij ons en wij maken een mooi ontwerp voor je gereed. Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef.

Pennen & Schrijfwaren

Wist je dat schrijfwaren één van de meest bestelde bedrukte relatiegeschenken is? En dat is logisch, want zo’n pen ben je geregeld kwijt. Laat jouw pen met eigen ontwerp de rots in de branding zijn voor velen. Met een logo van jouw bedrijf of organisatie is een pen direct een kleine herinnering aan het moment dat zij met jouw organisatie in zee gingen.

AvD Promotions werkt samen met meer dan 40 leveranciers, waardoor wij u een divers assortiment aan pennen en schrijfwaren kunnen aanbieden. Of je nu kiest voor een pen als promotiemateriaal, een mooie vulpen als relatiegeschenk, kleurpotloden, stiften of fineliners voor uw medewerkers, wij kunnen voor vrijwel elke wens bedrukkingen realiseren. Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan.

Electronica & Gadgets

AvD Promotions werkt samen met meer dan 40 leveranciers. Zo kunnen we voor vrijwel elke wens bedrukkingen realiseren. Vraag een vrijblijvend offerte aan waarin je jouw drukwensen doorgeeft en wij zoeken hierbij passende pennen, tassen of strandballen die wij vervolgens bedrukken met logo’s of een zelfontworpen print. Niets is te gek! AvD Promotions denkt altijd met je mee om al jouw drukwensen mogelijk te maken. 

Kantoor

Decoreer je kantoor met bedrukte kantoorartikelen van AvD Promotions. Wij bieden onder andere muismatten, notitieboeken, USB-sticks, (bureau)kalenders en agenda’s. Met ons enorme aanbod is er voor elk wat wils! Personaliseer kantoorartikelen met de opdruk van het logo van je bedrijf of een grappig ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook als je nog niet zo goed weet wat je precies wilt laten bedrukken, denken we bij AvD Promotions graag met je mee. Deel jouw wensen en wij maken een origineel ontwerp!

Paraplu's bedrukken

Altijd handig, een paraplu! In het Hollandse klimaat is dat zeker geen overbodige luxe. Maak elke regenbui net een beetje zonniger met een exemplaar voorzien van jouw logo of ontwerp! Perfect te gebruiken als promotiemateriaal bij evenementen, markten en festivals! Grote paraplu’s, kleine paraplu’s en paraplu’s in alle kleuren van de regenboog; wij bedrukken ze. Vraag een vrijblijvende offerte aan waarin je jouw drukwensen doorgeeft en wij zoeken hierbij de passende paraplu die wij vervolgens bedrukken met het logo van uw bedrijf of een geheel eigen ontwerp. AvD Promotions denkt altijd met je mee om al jouw drukwensen mogelijk te maken.

Keuken- en Woonaccessoires

Wil je klanten op een originele manier aan je blijven binden? Denk dan eens aan het bedrukken van keukenaccessoires zoals borrelplanken, glazen, bekers, kurkentrekkers, flessenopeners en mokken. Niet alleen een leuke gadget, maar ook nog eens ontzettend handig om in huis te hebben. En ook woonaccessoires als fleeceplaids kunnen wij bedrukken met jouw logo.

AvD Promotions werkt samen met meer dan 40 leveranciers, waardoor wij u een divers assortiment aan keuken -en woonaccessoires kunnen bieden. Door onze zeefdruktechniek kunnen wij vrijwel elk ontwerp voor u realiseren. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij zoeken het geschikte product in ons assortiment!

Giveaways

Bij de Huishoudbeurs weten ze het al jaren: mensen komen als bijen op de honing af wanneer er spullen gratis worden weggegeven. Wil je dus een blijvende indruk achterlaten bij klanten? Kies dan voor giveaways met bedrukkingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of AvD Promotions kan het voor je bedrukken. Petten, flessenopeners, drinkflessen of paraplu’s. Maak van jouw giveaway het perfecte relatiegeschenk! Met meer dan 40 leveranciers in ons netwerk, kunnen wij allerlei soorten bedrukkingen realiseren. Denk aan; pennen, tassen, strandballen, snoepjes en zelfs strandlakens, die wij vervolgens bedrukken met het logo van uw organisatie of een zelfontworpen print.

AvD Promotions denkt altijd met je mee om al jouw drukwensen mogelijk te maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan waarin je jouw drukwensen doorgeeft en wij zoeken hierbij de passende giveaway.

Sport en vrije tijd

Gezelschapsspellen, strandballen, jeu des boules-sets. Je kunt het zo gek niet bedenken of AvD Promotions kan er een logo op drukken. Met een gigantisch netwerk van leveranciers kunnen wij vrijwel elke bedrukking realiseren. Vraag een vrijblijvend offerte aan waarin je jouw drukwensen doorgeeft en wij zoeken hierbij het passende product in de categorie sport en vrije tijd, die wij vervolgens bedrukken met het logo van uw organisatie of een zelfontworpen print. AvD Promotions denkt altijd met je mee om al jouw drukwensen mogelijk te maken.

Gereedschapsets

Voor de handige Harry’s onder ons kan AvD Promotions het ideale relatiegeschenk bedrukken. Leuk voor mannelijk personeel rond Vaderdag of als kerstpakket voor bijvoorbeeld bouwvakkers of timmerlui. AvD Promotions heeft diverse gereedschapssets in ons assortiment. Van schroevendraaiers tot inbussleutels. Van kniptangen tot bitjes voor de schroefmachine. Al dat gereedschap voorzien wij in een handomdraai van bedrukkingen. Een persoonlijke boodschap of logo op een gereedschapset drukken? AvD Promotions doet het gewoon! 

Autoaccesoires

Ruitenkrabbers, parkeerkaarten, organizers of autowassets. Wij bieden een enorm assortiment aan autoaccessoires die we vervolgens verfraaien met een ontwerp of logo naar keuze. Mooi promotiemateriaal voor autowasstraten of organisatoren en sponsoren van auto-events. Vraag een vrijblijvende offerte aan waarin je jouw drukwensen doorgeeft en wij zoeken hierbij passende producten die wij vervolgens bedrukken met het logo van uw organisatie of een zelfontworpen print.

Gezondheid en verzorging

First aid bij teken, EHBO-kits voor onderweg of overlevingssets bij festivals: tijdens wandelvierdaagsen, vakanties en evenementen komt zo’n doosje pleisters of pincet nog wel eens van pas. Wanneer iemand onverhoopt van zo’n EHBO-kit gebruik moet maken, worden die persoon door het opgedrukte logo of de persoonlijke boodschap even herinnerd aan de organisatie van wie zij dit relatiegeschenk kregen. Betere promotie kun je jezelf niet wensen!

AvD Promotions biedt een divers assortiment aan producten op het gebied van gezondheid en verzorging die wij van allerlei bedrukkingen kunnen voorzien. Vraag een vrijblijvende offerte aan waarin je jouw drukwensen doorgeeft en wij zoeken hierbij passende producten die wij vervolgens bedrukken met het logo van jouw organisatie. Voorzie gezondheid- en verzorgingsproducten van jouw opdruk en wordt nooit meer vergeten.